💔 ЕДНА МАЙКА МОЛИ ЗА ПОМОЩ… 💔

Казвам се Милена, но истинското ми име е Майка. Майката на Ивчо. За някои хора той е момчето с туморите. За други е българският Стивън Кинг, мотиватор, свръх човек… За мен – най-истинското, чисто, мило, добро и любимо същество в този свят!
Имали ли сте мечта, която е превзела цялото ви същество, която ви е обсебила и пулсира вътре във вас с ритъма на сърцето? Мечта, заради която дишате, борите се, живеете. Мечта, която не ви дава миг покой и заради, която адреналина винаги е свръх висок!
Е, аз имам! Най-вероятно моята Мечта съвпада с мечтите на много майки, които са свидетели всеки миг, час, ден на болката на децата си. В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, аз ще я споделя с вас. МЕЧТАЯ ДЕТЕТО МИ ДА Е ЖИВО! Всеки ден да имам възможността да виждам погледа му, усмивката му! Да усещам топлината на тялото му и безмерната добрина на душата му!
В средата на януари Ивчо трябва да замине за Германия (Бохум),където ще се извърши сложна, животоспасяваща операция за отстраняване на три доброкачествени туморни образувания от малкия таз. Сумата нужна за извършването на операцията е 60 000 евро. Тя е непосилна за семейството ни!
Със сълзи в очите пиша този пост… Мили и добри хора,помогнете на едно изстрадало, но добро сърце да продължи да тупти! Помогнете на един млад творец да продължи да пише своите книги и да радва всички ни!
Бъдете здрави и Бог да ви закриля! 🙏🏻
Можете да направите дарение по следните начини:
– SMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 (1 лв.)
– Дарителска банкова сметка в POSTBANK:
BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов
– Дарителска банкова сметка в банка ДСК:
BG27STSA93000026650257 – Иво Ивов Христов
– Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com – Иво Христов